HOTDOGS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg JONGENS_edited.jpg CLINIC WU2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg _R9A6039.jpg TENTEN_edited.jpg MC1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg CLINIC 3_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Grote Clubactie 2019

13-9-2019  | 

De Grote Club Actie 2019 gaat van start!

De Grote Club Actie gaat zaterdag 14 september weer van start! Help mee om zo veel mogelijk loten te verkopen voor HCHN. Dit jaar is ons doel om zo geld binnen te halen voor de renovatie van ons clubhuis. Van elk verkocht lot gaat 80% daarvan naar de clubkas. HCHN heeft je écht nodig om zoveel mogelijk loten te verkopen. Verkoop loten aan jouw familie, vrienden en buren. We verwachten dat elk clublid minimaal 5 loten verkoopt. Met elkaar proberen we ons doel te bereiken.

Wat is de bedoeling? Alle leden krijgen 1 boekje mee van hun coach of trainer. In de boekjes zitten loten, deze worden verkocht met automatische incasso. De koper vult zijn gegevens en rekeningnummer in bij ‘Eenmalige Machtiging’. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens naar het volledige rekeningnummer met IBAN en vergeet de handtekening niet! Het bedrag wordt éénmalig van de rekening afgeschreven, op het bankafschrift staat het lotnummer. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, krijgt deze persoon een bedankbriefje.

Prijzen winnen voor jou en je team!Vanuit de Grote Clubactie zijn er tal van prijzen te winnen. Verkoop je als tweetal méér dan 50 loten, dan maak je kans op een clinic van Mink van de Weerden, de strafcorner specialist van het Nederlands Mannen elftal. Kijk op de www.groteclubactie.nl voor alle acties.

HCHN heeft natuurlijk een leuke prijs voor de beste individuele verkoper en voor het beste team. Dit geldt voor alle teams dus ook voor de senioren en junioren. Kom in actie samen!

Nieuw! Het niet-thuiskaartjeDe Grote Clubactie heeft iets nieuws dit jaar: het niet-thuiskaartje. Soms is er niemand thuis en kun je geen loten verkopen. Met het niet-thuiskaartje kan dit nu wel.

Hoe werkt het niet-thuiskaartje? Schrijf je naam en club op het kaartje en stop dit in de brievenbus van degene die niet thuis is. Via de link of de QR-code op het kaartje kunnen ze alsnog loten kopen. Zo verkoop jij nog meer loten!

Loten inleveren vóór 1 novemberDe Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 14 september a.s. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. De loten lever vóór 1 november a.s. in bij je coach of trainer.

Veel succes!