JONGENS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg _R9A6039.jpg TENTEN_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHIRTS 2.jpg BARBEQUE1.jpg KEEPER 2_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg MC1_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Om het hockeyseizoen af te sluiten en het barbecueseizoen in te luiden presenteren we met trots een unieke RVS barbecuespatel in de vorm van een hockeystick:

De HCHN Hockey BBQ Stick!

Leuk voor jezelf en als cadeau! Bovendien sponsor je HCHN, want bij iedere aankoop gaat er € 7,50 naar onze eigen club.
Nieuwsafbeelding
Woensdag 16 juni werden de drie beste lotenverkopers van de grote clubactie bij HCHN nog even letterlijk in het zonnetje gezet. Benthe, Norah en Annabelle hebben samen maar liefst 135 lootjes verkocht! Als dank voor hun inspanning ontvingen ze uit handen van secretaris Karin Schröder een presentje namens de club.
Dames bedankt!
...
Nieuwsafbeelding
Beste leden,
Gelukkig kan er weer hockey worden gespeeld. Onderlinge wedstrijden en partijen tegen clubs uit de regio door de junioren. Fijn, zo sluiten we een bizar seizoen leuk af en kijken we vooruit naar een heel actief en gezellig nieuw seizoen, waarvoor alle teams inmiddels zijn ingedeeld en samen trainen/spelen.
Bij wedstri ...
Nieuwsafbeelding
Beste HCHNers, Vanwege de wisselende corona-maatregelen en de wens om teams met minimale bezetting wedstrijden te laten doen, is er wellicht onduidelijkheid ontstaan over de begeleiding van de junioren teams, met name bij thuiswedstrijden.  Bij deze willen wij benadrukken dat de junioren teams door één volwassene (teammanager ...
Nieuwsafbeelding
Houd je van gezelligheid, ben je sportief en lijkt een teamsport je wat?
Sluit je dan aan bij ons dames 30+ hoeckeyteam. Nog nooit gehockeyd; geen probleem. Kom een keer meetrainen, kijk of je het net zo leuk vindt als wij.
Wij trainen op dinsdagavond om 19:30u.
Meer weten, neem dan even contact op met; [email protected] ...
Nieuwsafbeelding
De definitieve indeling voor seizoen 2021/2022 staat online. LET OP! de teams kunnen nog niet doorgevoerd worden in Lisa. Daarom is het trainingsschema op de website van HCHN het juiste schema. De lisa app is niet accuraat tot de zomerstop. 
definitieve indeling is te vinden via www.HCHN.nl -> inloggen HCHN portaal -> Club - ...
Nieuwsafbeelding
Beste HCHN-ers,
Sinds de recente versoepelingen mogen we als club ook weer het terras openen. Echter gaat dit helaas nog steeds gepaard met grote beperkingen, wat betekent dat we helaas nog niet ongelimiteerd gebruik kunnen maken van de faciliteiten. De volgende regels zijn (nog) van kracht:
Er mag nog geen gebruik gemaakt wo ...
Nieuwsafbeelding
Beste leden,
Na de persconferentie vorige week heeft de KNHB bekend gemaakt dat zij hebben besloten de competities te beëindigen. Echt heel jammer maar begrijpelijk. De besmettingen zijn nog steeds volop aanwezig dus deze beslissing was onvermijdelijk. Gelukkig hebben we bij HCHN nog geen meldingen gekregen van ernstig zieke leden/oude ...
Nieuwsafbeelding
Beste HCHN-ers,
Door omstandigheden is er binnen de TC een herverdeling geweest van de lijncoördinatoren. Om de communicatie tussen coaches, managers en TC leden zo goed mogelijk te laten verlopen, willen we de nieuwe verdeling graag met jullie delen. 
Meisjes/dames lijn: •D: Karlijn Knobbe •C: Karlijn Knobbe •B: Ju ...