CLINIC WU2.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg BARBEQUE1.jpg SHFG 1_edited.jpg MC1_edited.jpg _R9A6039.jpg JONGENS_edited.jpg TENTEN_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg
 
 

Bram Berger dag

Bram Berger was een bijzonder lid van onze club. Als docent lichamelijke opvoeding leverde hij een grote bijdrage (in de jaren '80 en '90) aan de promotie van het hockey onder de Nijverdalse jeugd. Daarnaast was hij een grote steunpilaar voor HCHN als familieclub. 
Bram Berger was de bedenker en tevens naamgever van de welbekende Bramdag, de traditionele seizoensopening bij HCHN, waarbij iedereen, jong en oud, met elkaar samen geniet van het hockeyspel en de gezelligheid. 
Hij kwam uit den Haag en speelde vroeger bij de welbekende club HDM. Een club die tot op heden nog een familieclub bij uitstek is met een dames 1 die uitkomt in de hoofdklasse en een heren 1 in de promotieklasse (2018-2019).

De laatste keer dat Bram Berger op ons veld was in 2003 en natuurlijk bij de Bramdag.

Zaterdag 13 oktober is het Bram Berger Dag!

Bram Berger Dag wordt een dag vol hockey, sportiviteit, plezier, en feest. Een dag voor alle spelers. Van F tot A, dames en heren, en alle vrijwilligers, leden en oud-leden, bestuur, ouders, sponsors en iedereen die betrokken wil zijn bij onze mooie hockeyclub. Een memorabele dag waarop het nieuwe veld geopend zal worden en de eerste aftrap genomen zal worden.

Wat gaan we allemaal doen?

11.30 uur: ontvangst

12.00 uur: hockeytoernooi

14.45 uur: opening nieuwe veld!

15.15 uur: vervolg toernooi 

17.00 uur: BBQ 

17.30 uur: Uitreiking seizoensbekers

18.00 uur Loterijprijsuitreiking

De teamindeing hangt zaterdag op de muur. Neem een oranje - en een donker shirt mee! 

Tot zaterdag.

We hebben er zin in.