HOTDOGS_edited.jpg BARBEQUE1.jpg CLINIC WU2.jpg CLINIC 3_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg TENTEN_edited.jpg MC1_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg
 
 

Sponsors_sponsormogelijkheden

Sponsorpakketten HCHN

 

HCHN biedt u verschillende sponsormogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om in overleg tot andere vormen van sponsoring te komen. Nieuwe ideeën of suggesties zijn altijd van harte welkom. Neemt u dan vooral contact met ons op door een mail t sturen naar [email protected]

Pakket 1 Reclamebord;
Uw reclamebord (65 cm bij 3 meter) prijkt langs het hockeyveld. Hiervoor betaalt u € 300,-- per jaar, waarbij de kosten van het bord en het ontwerp voor rekening zijn van de sponsor. Te maken bij Reflex Promotion te Nijverdal, huisleverancier van HCHN. De contractduur is 3 jaar. 

Om deze borden te kunnen maken dient het logo in een van de volgende bestanden te worden aangeleverd eps, ai, psd of pdf

Pakket 2 website & app;
Uw reclame-uiting doen op de app van HCHN à € 75,-- of op de website à € 75,-- of beide à € 150,--. Het ontwerp kunt u zelf aanleveren. De contractduur is 3 jaar. 

Pakket 3  products- evenementsponsoring;
U sponsort een product of evenement: zo kunt u de zaalhockey van de jongste jeugd gedurende de wintermaanden sponsoren (ca. € 2100,--) of een van onze evenementen en toernooien. Door een financiële bijdrage of door producten.

Pakket 4 club van 100;

Dit pakket is met name bedoelt voor oud-leden. Oud-leden die nog een steentje willen bijdrage aan hun clubje kunnen jaarlijks een bedrag van 50 euro doneren. In ruil daarvoor wordt zijn/haar naam vermeld op het bord van 100. Aanmelding gebeurt door een mail te sturen naar [email protected] 

Pakket 5 kledingsponsoring;

De volgende regels gelden:

De (kleding)sponsor en coach/betrokkene vanuit HCHN zijn verplicht de sponsorplannen vooraf te melden bij de sponsorcommissie. De sponsorcommissie bepaalt of de sponsoring wel/niet doorgaat. Het uitgangspunt is dat er bij aanschaf van kleding met logo van uw bedrijf (wat zichtbare naamsuiting is tijdens het hockeyseizoen) er altijd een financiële bijdrage voor HCHN aan gekoppeld is. Kledingsponsoring is mogelijk vanaf EUR 250,- per jaar (exclusief aanschaf kleding) per team en is een 3 jaar contract.

Sponsoren van een team

U kunt als sponsor een team sponsoren.

Ruwweg zijn er 2 types kleding sponsoren.

1. U kunt een team sponsoren

2. Of u sponsort leden van een team

Bij het eerst blijft de gesponsorde kleding bij het team en wordt de kleding aan het eind van het seizoen door HCHN ingenomen door de kledingcommissie. Individuele leden tekenen voor het ontvangst nemen een contract die is opgesteld door de kledingcommissie.  

Tweede situatie ontstaat als u als ouder/verzorger uw kind en daarmee een heel team wil sponsoren. In dat geval is de kleding van u en bepaalt u wat met de kleding wordt gedaan aan het eind van seizoen.

Sponsors maar ook leden zijn verplicht om het volgende logo van HCHN te gebruiken:


U kunt het logo hieronder in verschillende formaten downloaden:

eps formaat: klik hier voor download
jpg formaat: met witmarge, zonder witmarge
png formaat: klik hier voor download
pdf formaat: klik hier voor download

Gekeken vanuit het oogpunt van de drager dient het logo aan de linkerkant van de kleding te worden gedragen.

Bij aanschaf van kleding wordt verwacht dat de sponsor Kiest voor de huisstijl van HCHN. Dit is hockeykleding van Reece. Indien u dit aan wilt schaffen dan hoeft u alleen het volgende te doen: 

- Kleding passen bij Intersport Ramon Zomer

- Via de mail aan de sponsorcommissie doorgeven:

* naam en type kleding

* aantal, maten, welk logo hanteren en waar logo geplaatst moet worden

De sponsorcommissie zal u dan een totaal prijsopgave doen. Na goedkeuring zal de sponsorcommissie de bestelling verzorgen en aan u doorgeven wanneer u de bestelling bij Intersport kan ophalen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie, e-mail adres: [email protected].