JONGENS_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg MC1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg HOTDOGS_edited.jpg CLINIC WU2.jpg TENTEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg zaalhockeysticks.jpg
 
 

Sponsoring

Hockey Club HCHN zet zich in voor het bevorderen van sportieve excellentie en gemeenschapsbetrokkenheid in onze regio. We zijn trots op de rol die we spelen in de ontwikkeling van talentvolle atleten en de versterking van de lokale gemeenschap. Om onze missie voort te zetten en onze ambities te realiseren, hebben we de steun nodig van bedrijven en individuen zoals u.

Waarom HCHN sponsoren?
Als sponsor van HCHN draagt u bij aan een actieve, gezonde levensstijl en de vorming van sterke karaktereigenschappen bij de jeugd. Uw steun helpt ons:

Jeugdontwikkeling: U helpt jonge spelers in onze gemeenschap om hun potentieel te bereiken, zowel op als buiten het veld.
Sportieve Excellentie: U ondersteunt onze teams in het streven naar succes op regionaal, nationaal en internationaal niveau.
Maatschappelijke betrokkenheid: U speelt een rol in het versterken van de lokale gemeenschap door middel van sport en recreatie.
Zichtbaarheid: Als sponsor van HCHN krijgt uw bedrijf exposure aan een loyale en diverse doelgroep, zowel lokaal als regionaal.


Hoe kunt u helpen?
Er zijn verschillende manieren waarop u kunt bijdragen:
Financiële Sponsoring: Uw financiële steun helpt ons bij de aanschaf van uitrusting, de organisatie van evenementen en de ontwikkeling van talent.
Materiaal en Uitrusting: Uw financiële bijdrage helpt ons bij het verbeteren van de trainingsfaciliteiten.
Evenementen en Activiteiten: Sponsoring van specifieke evenementen of toernooien kan de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten.
Reclame uiting: Uw logo op een vlag, reclamebord of shirtreclame.


Wat krijgt u ervoor terug?
Als dank voor uw sponsoring bieden we verschillende voordelen, waaronder:

Zichtbaarheid: Uw bedrijfsnaam en logo zullen prominent zichtbaar zijn op onze website.
Netwerkkansen: U wordt deel van ons netwerk van sponsors en krijgt de kans om relaties op te bouwen met andere bedrijven en onze gemeenschap.
Merkbekendheid: Uw betrokkenheid bij onze club zal worden gedeeld via onze communicatiekanalen.

Wilt u bijdragen aan de groei en ontwikkeling van HCHN en tegelijkertijd uw bedrijf promoten? Neem vandaag nog contact met ons op, om de verschillende sponsormogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe u kunt bijdragen aan onze missie. Samen kunnen we onze gemeenschap versterken en een blijvende impact hebben op de levens van jonge sporters. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en uw steun.

U kunt ons bereiken op [email protected] of telefonisch bij Sjoerd Jan Reinders 06-45094321 of Karin van Boxtel 06-22026452.

Sponsoring van een team, of van shirts of kleding, is alleen mogelijk in combinatie met een sponsorvorm voor de club. Neem daarom altijd vooraf contact op met de sponsorcommissie om dit te bespreken. Zo komen wij op voor de belangen van de club en haar leden, maar ook voor belangen van bestaande sponsoren.

Bekijk hier de sponsormogelijkheden.