CLINIC WU2.jpg SHFG 1_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg JONGENS_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg TENTEN_edited.jpg MC1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg
 
 

Jongste Jeugd

Actuele informatie Jongste Jeugd
(scroll naar beneden voor de algemene informatie Jongste Jeugd)

Actuele informatie seizoen 2019-2020 volgt binnenkort.


Algemene informatie Jongste Jeugd
Jongste jeugd zijn de basisschoolkinderen die in de Stars, pre-F, F, E en de D-teams hockeyen. Alle kinderen die competitie spelen trainen 2x per week. Elke zaterdag spelen ze een wedstrijd. De Stars en de Pre-F die nog geen wedstrijden spelen, trainen 1x per week. De kinderen trainen samen met hun leeftijdsgenoten. Nieuwe leden worden opgevangen door de jeugd zelf. Het sociale aspect is belangrijk hierin. De ervaren kinderen, helpen de jongere en/of nieuwe kinderen en samen gaan ze trainen. De assistent trainers, zijn ervaren en goede junioren hockeyers. De hoofdtrainer begeleidt deze assistent trainers en bereidt de oefeningen voor. 

Voor meer informatie over de gang van zaken bij HCHN jongste jeugd, verwijzen we je door naar het informatieboekje op deze pagina. Informatie over indeling van leeftijdsgroepen, afspraken voor rij- en bardienst, fruit verzorgen tijdens de pauze van de wedstrijd, afzeggen wedstrijden of (keepers) trainingen, vind je ook in het informatieboekje.

Wat doe je als er een probleem binnen je team is? 
Speelt er een probleem binnen je team of maak je je zorgen hoe er met je kind wordt omgegaan in het team, dan is de eerste stap dat je dit bespreekt met de coach of trainer van het team. Of direct contact opnemen met het aanspreekpunt van de jongste jeugd. Mochten zij er niet uitkomen, kan de coach, trainer of het aanspreekpunt contact opnemen met de afdeling 'hockeyzaken' in het bestuur. Én wordt er alles aan gedaan om het probleem op te lossen. Samen het gesprek blijven aangaan met elkaar is belangrijk. Is de problematiek voor jou zo ernstig dat je dit niet met je coach, trainer of het aanspreekpunt durft te bespreken, dan is de vertrouwenspersoon van HCHN je veilige aanspreekpunt. Lees hier meer informatie over de vertrouwenspersoon.

Eerst een paar meedoen met de hockeytraining?
Ben je geïnteresseerd om een paar keer mee te doen? Meld je aan als hockeyheld en train gratis mee.