HOTDOGS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg _R9A6039.jpg CLINIC WU2.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg BARBEQUE1.jpg MC1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg TENTEN_edited.jpg JONGENS_edited.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 11 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
14:30 Uit Heren 1 GZG Hardenberg H1

Inschrijvingsformulier


Waarvoor wilt u zich aanmelden?
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
   
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Contactgegevens ouders
   
   
   
   
Financieel
   
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.