CLINIC 3_edited.jpg MC1_edited.jpg TENTEN_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg BARBEQUE1.jpg SHFG 1_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg JONGENS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg CLINIC WU2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg _R9A6039.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwe hockeydoelen voor de jeugd dankzij ALMI

24-7-2017  | 

Nieuwe hockeydoelen voor de jongste jeugd dankzij ALMI

YES!!! Vanaf komend seizoen prijken er met dank aan ALMI Smart Machining maar liefst vier nieuwe hockeydoelen op onze velden! En niet zomaar hockeydoelen! De doelen zijn op maat gemaakt, met duurzaamheid, gemak en design als uitgangspunten. Het resultaat is een serie prachtige doelen mét ons logo er op waar onze 8-tallen weer jaren mee vooruit kunnen. En een handig extraatje: door de wielen en handvaten zijn ze heel gemakkelijk te verplaatsen.

Gemaakt & gesponsord vanuit betrokkenheid
We vroegen Frank Landhuis, vader van Rosalie en directeur van ALMI, afgelopen seizoen of hij iets kon betekenen in onze zoektocht naar nieuwe doelen. Frank was direct enthousiast. Het was algemeen bekend dat onze huidige doelen hard aan vervanging toe waren en hij zag het als een uitdaging om nieuwe doelen met nét dat beetje extra voor ons te ontwikkelen. ALMI is gespecialiseerd in het toepassen van innovatieve bewerkingen dus zij hebben de juiste kennis en capaciteit in huis hier iets bijzonders van te maken.

Duurzaam
Frank koos voor een kwalitatief hoogwaardig product met een duurzame toepassing, zowel bij het ontwerp als bij de materiaalkeuze. En daar zijn wij als vereniging natuurlijk enorm blij mee. We kunnen als vereniging op die manier ook een steentje bijdragen aan de maatschappij en aan het milieu. Onze nieuwe doelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en zullen jaren mee gaan.

Voor en door kinderen
Bij het ontwerpen van de doelen schakelde Frank de hulp in van stagiaires voor het ontwerpen van mooie details. En wie beter dan de eindgebruiker kan een handje helpen in het productieproces? Dus hielpen Franks kinderen ook een handje mee bij het maken van onze nieuwe doelen. En dus kan Rosalie straks hockeyen met de doelen waar zij zelf aan heeft gebouwd! Hier zie ik overeenkomsten met onze vereniging: we hebben betrokkenheid, samenwerken en elkaar helpen ontwikkelen hoog in het vaandel staan. In het hele traject van ontwerp tot vervaardiging van de doelen heb ik hetzelfde bij de mensen van ALMI gezien.

Knap staaltje werk
De constructie van het doel zelf is een hoogstaand werk van Frank. Hij is met recht trots op de constructie van het doel zelf waar de omlijsting uit één roestvrijstalen buis bestaat. Daarin is het plaatmateriaal bevestigd, waarin het het logo van HCHN is gesneden. Dat insnijden is een specialiteit op zich, dat gebeurt onder zeer hoge druk met een waterstraal. En daar word ik dan weer enthousiast van. Dit logo is echt fantastisch. Ik ken geen enkele andere hockeyclub die zijn eigen logo op het doel heeft staan. Laat staan dat ‘ie zo mooi is ingesneden in de plank. Wij zijn ALMI daarom extra dankbaar voor het knap staaltje werk dat zij hebben geleverd en het plezier dat wij daar als vereniging de komende jaren aan gaan beleven!

Joop Muller
Voorzitter